Σύνδεση
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήCPD

 

Διαρκής Επαγγελματική Εκπαίδευση (CPD)


 

H Διαρκής Επαγγελματική Εκπαίδευση (Continuing Professional Development) αποτελεί πλέον διεθνώς υποχρέωση όλο και περισσότερων επαγγελματικών κλάδων.  Στοχεύει στη διατήρηση υψηλού επιπέδου στη γνώση και στις δεξιότητες του επαγγελματία μέσα σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Σ.ΕΚ.Ε. μεριμνά αδιάλειπτα για την εκπαίδευση των μελών του και για τη βέλτιστη κάλυψη της ανάγκης της Διαρκούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αυτών. H αποδεδειγμένη συμπλήρωση είκοσι (20) ωρών Διαρκούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης είναι απαραίτητη στο πλαίσιο της διαδικασίας ετήσιας επιτήρησης της πιστοποίησης της PEOPLECERT, καθώς και της αναγνώρισης REV της TEGoVA.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε οι εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανώσετε να συμπεριληφθούν στις αναγνωρισμένες από το Σ.ΕΚ.Ε. εκδηλώσεις που προσμετρούν στη Διαρκή Επαγγελματική Εκπαίδευση, παρακαλούμε να επικοινωνείτε τουλάχιστον 1 μήνα πριν με το Σύλλογο για την απαραίτητη έγκριση.

Εκδηλώσεις


ΗμερομηνίαΤοποθεσίαΦορέαςCPDΘέμαΠρόγραμμα

09/12/2020

Διαδικτυακά

ULI Greece & Cyprus

2

Emerging Trends in Real Estate® Europe 2021 report with a focus on ULI Greece & Cyprus

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι, το ULI Greece & Cyprus διοργανώνει στις 9 Δεκεμβρίου webinar με τίτλο «Emerging Trends in Real Estate® Europe 2021 report with a focus on ULI Greece & Cyprus»

Μπορείτε να δείτε τo πρόγραμμα ΕΔΩ.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή ΕΔΩΗ ημερίδα  προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. είναι δωρεάν και θα είναι στα Ελληνικά (για βεβαιώσεις θα απευθυνθείτε στο διοργανωτή).

Σημειώνουμε ότι, όλες συνολικά οι βεβαιώσεις από το ULI Greece & Cyprus (όλα τα webinar και οι ημερίδες) προσμετρούν μέχρι και 2 ώρες CPD ετησίως αθροιστικά.

 

Με εκτίμηση, 

-- 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                                       Γενική Γραμματέας

  

 

 

29/10/2020

Διαδικτυακά

ΙΝΖΕΒ

2

Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι,Σας ενημερώνουμε ότι, το INZEB διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου ημερίδα με τίτλο «Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια»

Σας προωθούμε παρακάτω την πρόσκληση.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή ΕΔΩ. Στο πεδίο organization είναι προτιμότερο να γράψετε Σ.ΕΚ.Ε ή Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος.Η ημερίδα  προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. (ως βεβαίωση θα χρησιμοποιήσετε το ευχαριστήριο email, το οποίο θα λάβετε από το INZEB, αφού παρακολουθήσετε την εκδήλωση).

Σημειώνουμε ότι, όλες συνολικά οι βεβαιώσεις από το INZEB (όλα τα webinar και οι ημερίδες) προσμετρούν μέχρι και 2 ώρες CPD ετησίως αθροιστικά.

 

 

Διαδικτυακή Εκδήλωση

Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

14.00 - 16.00

 

 

Η έννοια των Έξυπνων και Ενεργειακά Αποδοτικών Κτηρίων στοχεύει στην εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των τυπικών κτηριακών συστημάτων. Η εξέλιξη αυτή έχει κερδίσει την υποστήριξη πολλών εμπλεκόμενων μερών από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε από το IDATE DigiWorld: “Smart home and smart building market” [Απρίλιος 2017], τα έξυπνα κτήρια είναι μία απροσδόκητα αναπτυσσόμενη αγορά με μία αύξηση της τάξης του 15% μεταξύ των ετών 2015 και 2020. Μεταφράζοντας το ποσοστό σε όγκο, η εγκατεστημένη βάση των έξυπνων συσκευών σε σπίτια και κτήρια θα αυξηθεί από 233 σε πάνω από 980 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το 2025.

Σε αυτό το πλαίσιο, η GIZ και το INZEB διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκδήλωση “Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια” η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 στις 14.00 με διάρκεια 120′. Οι προοπτικές και το πλαίσιο για τα έξυπνα και τα ενεργειακά αποδοτικά κτήρια στην Ευρώπη, καθώς επίσης οι στρατηγικές, οι πολιτικές και οι τεχνολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι τα κύρια θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του REDay2020: #Renovate2Recover που διοργανώνεται από το Renovate Europe Campaign.

Ημερήσια Διάταξη: Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια

14.00 Καλωσόρισμα από τον Ulrich Laumanns, Διαχειριστής Έργου, GIZ και από την Αλίς Κοροβέση, Γενική Διευθύντρια, INZEB

14.15  Καλωσόρισμα από τον Adrian Joyce, Διευθυντής Καμπάνιας, Renovate Europe Campaign

14.25 Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής, ΕΛΚ

14.15 “Προοπτικές για έξυπνα και ενεργειακά αποδοτικά κτήρια στην Ευρώπη“

14.40 Δημήτρης Αθανασίου, Γενική Διεύθυνση Ενέργειας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή

14.30 “Το ευρωπαϊκό πλαίσιο για έξυπνα και ενεργειακά αποδοτικά κτήρια”

14.55  Αντώνης Μαρίνος, Διευθυντής Γραφείου, Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, ΥΠΕΝ

14.45 “Στρατηγικές και πολιτικές για έξυπνα και αποδοτικά κτήρια στην Ελλάδα”

15.10 Καθ. Άγις Παπαδόπουλος, Καθηγητής Ενεργειακών Συστημάτων Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

15.00 “Ενεργειακά αποδοτικά και ευφυή κτήρια: Τεχνολογικές εξελίξεις“

15.25  Δρ. Χάρης Δούκας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

15.15 “Ολιστικές Ενεργειακές Υπηρεσίες για τον Κτηριακό Τομέα με χρήση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου“

15.40 Συζήτηση

16.00 Τέλος Εκδήλωσης

 

Με εκτίμηση, 

--

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                              Γενική Γραμματέας

  

 

 

15/10/2020

Διαδικτυακά

ΙΝΖΕΒ

2

Η αξία των Πρακτικών Ενεργειακής Διαχείρισης στον Επιχειρηματικό Τομέα

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι,Σας ενημερώνουμε ότι, το 
INZEB διοργανώνει στις 15 Οκτωβρίου ημερίδα με τίτλο «Η αξία των Πρακτικών Ενεργειακής Διαχείρισης στον Επιχειρηματικό Τομέα»

Σας προωθούμε παρακάτω την πρόσκληση.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή ΕΔΩ. Στο πεδίο organization είναι προτιμότερο να γράψετε Σ.ΕΚ.Ε ή Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος.Η ημερίδα  προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. (ως βεβαίωση θα χρησιμοποιήσετε το ευχαριστήριο 
email, το οποίο θα λάβετε από το INZEB, αφού παρακολουθήσετε την εκδήλωση).

Σημειώνουμε ότι, όλες συνολικά οι βεβαιώσεις από το INZEB (όλα τα webinar και οι ημερίδες) προσμετρούν μέχρι και 2 ώρες CPD ετησίως αθροιστικά.

 

online event EnMS gr 15102020-1

 

 

 

Διαδικτυακή Εκδήλωση

Η Αξία των Πρακτικών Ενεργειακής Διαχείρισης στον Επιχειρηματικό Τομέα

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

14.00 - 15.30

 

Για τους περισσότερους τομείς, το ενεργειακό κόστος αντιπροσωπεύει το 3% των δαπανών,  ωστόσο για βιομηχανίες με αυξημένη κατανάλωση ενέργειας όπως ο τομέας του χάλυβα και του σιδήρου, αυτό μπορεί να φτάσει το 32%. Καθώς τα ενεργειακά κόστη συνεχίζουν να αυξάνονται και τα επίπεδα των θεσμικών υποχρεώσεων σχετικά με τις εκπομπές αερίων και την κλιματική αλλαγή ανεβαίνουν, η αποδοτική διαχείριση της ενέργειας αποτελεί πρόκληση για πολλές επιχειρήσεις. Η διαχείριση της ενέργειας θα έπρεπε να παίζει κεντρικό ρόλο στην επιχειρηματική στρατηγική κάθε εταιρείας. Βελτιώνοντας την ενεργειακή αποδοτικότητα, όχι μόνο μειώνονται οι δαπάνες που αφορούν στο κόστος ενέργειας αλλά προσφέρεται και ένας αριθμός πρόσθετων οφελών. Στα οφέλη αυτά συμπεριλαμβάνονται, το μειωμένο ρίσκο αποτυχίας σχετικά με τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους εθνικούς κανονισμούς, η βελτίωση των λειτουργικών επιδόσεων, η αυξημένη ανταγωνιστικότητα, και η απόδοση της επένδυσης (ROI).

 

Στο πλαίσιο αυτό το INZEB και ο Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος διοργανώνουν, τη διαδικτυακή εκδήλωση "Η Αξία των Πρακτικών Ενεργειακής Διαχείρισης στον Επιχειρηματικό Τομέα" στην οποία θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι εξελίξεις και τα οφέλη ενός αποδοτικού συστήματος διαχείρισης ενέργειας εντός των οργανωτικών δομών των επιχειρήσεων.

 

Ημερήσια Διάταξη

 

14.00

Καλωσόρισμα από το INZEB και τοv Ελληνο-Ολλανδικό Σύνδεσμο

14.10

Δρ. Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ,   

14.25

Δρ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Χημικός Μηχανικός, ΕΜΠ, CEA-I

14.40

Αλίς ΚοροβέσηINZEB

14.55

Μελέτη Περίπτωσης – Μέλος HeDA

15.10

Συζήτηση

15.30

Τέλος διαδικτυακής εκδήλωσης

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

 

Πρόεδρος                                          Γενική Γραμματέας

 

 

 

10/10/2020

Αλεξανδρούπολη

Σ.Ε.Κ.Ε.

6

Αντιμετώπιση εκτίμησης συστατικών μερών και παραγόντων των η/μ εγκαταστάσεων - Κίνδυνοι στην εκτέλεση εργασιών εκτιμητικού περιεχομένου

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα "Αντιμετώπιση εκτίμησης συστατικών μερών και παραγόντων των η/μ εγκαταστάσεων - Κίνδυνοι στην εκτέλεση εργασιών εκτιμητικού περιεχομένου" στο ξενοδοχείο Ramada Plaza, το οποίο βρίσκεται στο 4ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη και ώρα 09:00.
Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με έξι (-6-) ώρες CPD, κοστίζει 20 ευρώ και απευθύνεται σε όλα τα σχήματα πιστοποίησης. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στέλνοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).
Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (Τήρηση μέτρων ασφαλείας για covid-19) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούμε, όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.
Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:
Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636
Σε περίπτωση θέλετε να θέσετε ερωτήσεις, μπορείτε να τις στείλετε εκ των προτέρων στην Αντιγόνη Δούναβη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να τις απευθύνει στους ομιλητές, καθώς θα είναι η συντονίστρια της εκδήλωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

 

Πρόεδρος                                          Γενική Γραμματέας

 

 

 

02/10/2020

Holiday Inn

Σ.Ε.Κ.Ε.

4

Κρίσιμα ζητήματα σε διάφορες περιπτώσεις σύνταξης έκθεσης εκτίμησης οικοδομικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα  "Κρίσιμα ζητήματα σε διάφορες περιπτώσεις σύνταξης έκθεσης εκτίμησης οικοδομικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων" στο ξενοδοχείο Holiday Inn, επί της οδού Μοναστηρίου 8, στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17:00.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με έξι (-4-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, στέλνοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (Τήρηση μέτρων ασφαλείας για covid-19)  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε, όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Επισημαίνεται ότι, εντός του 2020 θα ακολουθήσουν ημερίδες σε Ξάνθη, Λάρισα, Ιωάννινα με πιθανές ημερομηνίες:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου,

Ιωάννινα Σάββατο 7 Νοεμβρίου,

Ξάνθη Σάββατο 21 Νοεμβρίου, Λάρισας

 

Με εκτίμηση,

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

 

Πρόεδρος                                          Γενική Γραμματέας

 

 

23/09/2020

Διαδικτυακά

ULI Greece & Cyprus

2

Ετήσιο Συνέδριο ULI Greece & Cyprus

αρχείο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι, το ULI Greece & Cyprus πραγματοποιεί το ετήσιο συνέδριό του διαδικτυακά στις, 23 Σεπτεμβρίου 2020. 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ και να κάνετε εγγραφή ΕΔΩ. 

Η ημερίδα  προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. (για βεβαιώσεις και βιντεοσκοπημένο υλικό θα απευθυνθείτε στο διοργανωτή).

 

Με εκτίμηση,

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

 

Πρόεδρος                                          Γενική Γραμματέας

 

 

 

 

21-22/10/2020

Athens Concert Hall

Prodexpo

 2

21st Prodexpo

αρχείο Περισσότερα

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι, η 21η Prodexpo διοργανώνεται στις 21-22 Οκτωβίου. Σας προωθούμε παρακάτω την πρόσκληση μέσω της οποίας μπορείτε να εγγραφείτε. Η ημερίδα προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. (για βεβαιώσεις θα απευθυνθείτε στο διοργανωτή).

Η ημερίδα  προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D. (για βεβαιώσεις θα απευθυνθείτε στο διοργανωτή).

 

 

 

 

The 21st Prodexpo Conference will be held at the Athens Concert Hall – Megaron, on October 21 & 22, 2020.
 

This year Prodexpo will offer a full programme of thought-inspiring keynotes, conferences and networking events that will happen offline and online. This will be a unique opportunity for real estate leaders to reconnect, benefit from timely content and discuss recovery tactics. Our detailed agenda will be announced soon.

 

The health and safety for all attendees is vitally important for Prodexpo. We are closely following any update from relevant state agencies and our event will be designed to ensure everyone has a safe and healthy experience. If circumstances closer to conference timing don’t allow for us to gather in-person, Prodexpo will be entirely virtual. 

Register here

GRAND SPONSORS

Email Image
Email Image
Email Image

SPONSOR

Email Image

SUPPORTERS

Email Image
Email Image
Email Image

WITH THE KIND SUPPORT OF

Email Image
Email Image
Email Image
Email Image
Email Image

MEDIA PARTNER

Email Image

For more information:

Ms. Georgia Vlachou | email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Email Image
Email Image
Email Image

 

 

25/06/2020

Διαδικτυακά

Prodexpo

 2

3ο Συνέδριο για την Αγορά Ακινήτων της Βόρειας Ελλάδος

αρχείο Περισσότερα

Αγαπητά Μέλη,

Το 3ο Συνέδριο για την Αγορά Ακινήτων της Βόρειας Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 15.30. Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στην Αγορά Ακινήτων μετά την πανδημία.

 

Το 3ο Συνέδριο για την Αγορά Ακινήτων της Βόρειας Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 15.30. Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στην Αγορά Ακινήτων μετά την πανδημία.

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Email Image

Θεόδωρος Καράογλου

Υφυπουργός

Μακεδονίας Θράκης

Υπουργείο Εσωτερικών

Email Image

Δημήτρης Οικονόμου

Υφυπουργός

Χωροταξίας και

Αστικού Περιβάλλοντος

Email Image

Κωνσταντίνος Ζέρβας

Δήμαρχος

Θεσσαλονίκης

Email Image

Θεόδωρος Μητράκος

Υποδιοικητής

Τράπεζα της Ελλάδος
 

Email Image

Δημήτρης Ανδριόπουλος

Πρόεδρος & CEO

DIMAND

Email Image

Γιώργος Βήλος

Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης

Fraport Greece

Email Image

Σωτήρης Θεοφάνης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΟΛΘ Α.Ε.

Email Image

Μάξιμος Καλατζής

Αντιπρόεδρος & CFO

Makt

Email Image

Άρις Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος

Prodea Investments

Email Image

Γιάννης Ξανθόπουλος

Πρόεδρος

RICS Hellas

Email Image

Γιάννης Ορφανός

Partner

Arbitrage

Email Image

Φώφη Πασχαλίδου

Δ/ντρια Γρ. Θεσσαλονίκης

Danos | An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate

Email Image

Σπύρος Πέγκας

Ιδρυτής & Δ/νων Σύμβουλος, Wise Ram SA

Email Image

Αλέξανδρος Σαμαράς

Αρχιτέκτονας

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, Αλέξανδρος Σαμαράς & Συνεργάτες

Email Image

Νίκος Ταχιάος

Πρόεδρος

Αττικό Μετρό

Email Image

Γιάννης Τόσκας

Διευθύνων Σύμβουλος

Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

 

 

29/05/2020

Διαδικτυακά

ΕΛ.Ι.Ε.

 3

Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19

αρχείο 
Περισσότερα

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής διοργανώνει Ηλεκτρονική Εσπερίδα (Webinar) με θέμα «Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19» την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 από 17.30 έως 20.15.

Για την παραπάνω εκδήλωση θα εκδοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το ΕΛ.Ι.Ε. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες CPD. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στον κύριο Τάσο Λαμπρόπουλο στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, με την αποστολή του καταθετηρίου των 10€ στο λογαριασμό του ΕΛ.Ι.Ε. (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας). Στην συνέχεια, πριν την εκδήλωση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ο σύνδεσμος για την εκδήλωση. Στην περίπτωση που δεν λάβατε το email, παρακαλούμε ελέγξτε το spam folder. H εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στα Μέλη του ΕΛ.Ι.Ε.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dropbox.com/s/0hakkozc00wl5l2/WEBINAR

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

 

         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

28/05/2020

Διαδικτυακά

Inzeb

 2

Renovation Wave: What’s in for Greece?

αρχείο 
Περισσότερα

 

Renovation Wave: What’s in for Greece?

Στις 29 Ιανουαρίου 2020 δημοσιεύθηκε το νέο πρόγραμμα εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της πρώτης προτεραιότητας – «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία», η Επιτροπή ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία στον τομέα των κτηρίων με τίτλο Renovation Wave. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας, αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να εγκριθεί το τρίτο τρίμηνο του 2020. Επί του παρόντος, μόνο περίπου το 1% των κτηρίων στην ΕΕ ανακαινίζονται κάθε χρόνο. Απαιτείται ταχύτερος ρυθμός ανακαίνισης για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.

Στο πλαίσιο αυτό, το INZEB διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μαϊου 2020 στις 14.00, μία διαδικτυακή συζήτηση, ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενο, με θέμα το  Renovation Wave και πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να ωφεληθεί από τη νέα αυτή πρωτοβουλία.

Ημερήσια Διάταξη

Eνότητα 1:

14.00 (η συζήτηση θα γίνει στα αγγλικά) ·       

14.00 Καλωσόρισμα Αλίς Κοροβέση, INZEB ·       

14.05 Adrian Joyce, Renovate Europe Campaign ·       

14.15 Monica Frassoni, EU-ASE ·       

14.25 Arianna Vitali Roscini, BPIE ·       

14.35 Μαρία Σπυράκη Ευρωβουλευτής, ΕΛΚ ·       

14.45 Συζήτηση       

15.00 Τέλος πρώτης ενότητας

 

Ενότητα 2:

15.00 – 15.30 (η συζήτηση θα γίνει στα ελληνικά) Συζήτηση με εκπροσώπους φορέων, ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενο, για το πώς η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Renovation Wave» μπορεί να υποστηρίξει την αύξηση του ρυθμού της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων στην Ελλάδα.

Στην ενότητα έχει προσκληθεί και η κα. Μαρία Σπυράκη η οποία έχει αποδεχθεί την πρόσκληση.

Για την υποστήριξη της συζήτησης θα παρουσιαστούν σύντομα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δύο ερευνητικών έργων που σχετίζονται με την ανακαίνιση των κτηρίων.

iBRoad: Διαβατήρια Ανακαίνισης Κτηρίων, Oμάδα Σύμπραξις (4’) ·       

Triple–A: Κάνοντας τις επενδύσεις πιο διαφανείς και ελκυστικές, ΕΜΠ (4’)

 

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται  διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμo : http://inzeb.org/renovation-wave-whats-in-for-greece/

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε κατά την εγγραφή σας στο σύστημα τον οργανισμό Σ.ΕΚ.Ε. στο σχετικό πεδίο.

Προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.  

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

 

         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

07/05/2020

Διαδικτυακά

ΕΛ.Ι.Ε.

 2

Για την Κτηματαγορά Ξενοδοχείων, Επαγγελματικών Ακινήτων, Αποθηκευτικών και Βιομηχανικών Χώρων, τις Προοπτικές της και τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19

αρχείο 
Περισσότερα

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει ηλεκτρονική εσπερίδα (webinar) «Για την Κτηματαγορά Ξενοδοχείων, Επαγγελματικών Ακινήτων, Αποθηκευτικών και Βιομηχανικών Χώρων, τις Προοπτικές της και τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19» την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 από 17.30 έως 19.30.

Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

 

         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

30/04/2020

Διαδικτυακά

Σ.ΕΚ.Ε.

 2

Αξιοποίηση νέων εργαλείων και υπολογιστικών μοντέλων στην ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων και στις επενδύσεις

αρχείο 
Περισσότερα

 

Ο σύνδεσμος εγγραφής στο webinar είναι: https://zoom.us/webinar/register/WN_rQVv--OURG--COrER-9kYQ

 

Mε την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβετε e-mail από τον αποστολέα ΙΝΖΕΒ Greece  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με θέμα Webinar Σ.ΕΚ.Ε. που θα περιέχει το σύνδεσμο για να συνδεθείτε στο webinar καθώς και το password, γι’ αυτό παρακαλούμε να μην διαγράψετε το e-mail.

Στην περίπτωση που δεν λάβατε το e-mail, παρακαλούμε ελέγξτε το spam folder.

Την ημέρα του webinar και λίγες ώρες πριν την έναρξη του, θα λάβετε ένα e-mail υπενθύμισης.

Προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D., είναι δωρεάν για τα μέλη του Σ.ΕΚ.Ε. και βεβαίωση παρακολούθησης θα λάβουν όσα μέλη δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email info@avag.gr μέχρι και την Τετάρτη 29.04.2020 και συνδεθούν στη διαδικτυακή συζήτηση την Πέμπτη 30.04.2020 15:00 – 16:30.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

 

         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

14/04/2020

Διαδικτυακά

Prodexpo

 2

Αγορά ακινήτων και Covid-19: Αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα

αρχείο 
Περισσότερα

 

H Prodexpo ξεκινάει κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων με θέμα τις πολλαπλές επιπτώσεις του COVID-19 στην αγορά ακινήτων.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η έγκυρη πληροφόρηση για τις ευρύτερες επιπτώσεις στην εγχώρια και παγκόσμια οικονομία οι οποίες διαμορφώνουν νέες συνθήκες, με σημαντικές επιπτώσεις σε ολόκληρο το εύρος της αγοράς ακινήτων.

Μ.Τρίτη, 14 Απριλίου, 2020 Ώρα 15.30

Αγορά ακινήτων και Covid-19: Αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα

 

Συμμετέχουν:

 • Θεόδωρος Σκυλακάκης, Υφυπ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, Υπ. Οικονομικών
 • Στράτος Ι. Παραδιάς, Πρόεδρος, ΠΟΜΙΔΑ - UIPI
 • Θεοδώρα Δήμα, Πρόεδρος, Σύλλογος Οικονομίας Διαμοιρασμού
 • Πάνος Χαραλαμπόπουλος, Πιστοποιημένος Εκτιμητής - MRICS Hellas
 • Συντονίζει: Νεκτάριος Νώτης, Ιδρυτής, Notice Content and Services (BnB Daily - FnB Daily)

 

Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση 

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

 

         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

22/02/2020

Θεσσαλονίκη

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει εκδηλώσεις για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη: •     Η Εκδήλωση της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Capis - Astoria", Πλατεία Ελευθερίας 11, στο Ηράκλειο.  
 •     Η  Εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Holiday Inn", Μοναστηρίου 8, στη Θεσσαλονίκη.Οι παραπάνω ημερίδες απευθύνονται μόνο σε Μέλη του ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρούν με πέντε (-5-) ώρες CPD η καθεμιά.


Τα προγράμματα επισυνάπτονται.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη


      Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

22/02/2020

Κρήτη

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει εκδηλώσεις για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη: •     Η Εκδήλωση της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Capis - Astoria", Πλατεία Ελευθερίας 11, στο Ηράκλειο.  
 •     Η  Εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Holiday Inn", Μοναστηρίου 8, στη Θεσσαλονίκη.Οι παραπάνω ημερίδες απευθύνονται μόνο σε Μέλη του ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρούν με πέντε (-5-) ώρες CPD η καθεμιά.


Τα προγράμματα επισυνάπτονται.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη


      Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

31/01/2020

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

 5

Ο ρόλος του ανεξάρτητου εκτιμητή - Τάσεις στην αγορά των ακινήτων με ανάλυση του πιθανού κινδύνου

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Ο ρόλος του ανεξάρτητου εκτιμητή - Τάσεις στην αγορά των ακινήτων με ανάλυση του πιθανού κινδύνου», στο ξενοδοχείο Τιτάνια, επί της οδού Πανεπιστημίου 52, 10678 στη Αθήνα και ώρα 17:00.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ημερίδας στις 21:00 Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τέσσερις (-5-) ώρες CPD και κοστίζει 30 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, με την αποστολή του καταθετηρίου των 30 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε, όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:
Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.


Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

25/01/2020

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε.

 4

Εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τον εκτιμητή – Επανάχρηση κτηριακών χώρων

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τον εκτιμητή – Επανάχρηση κτηριακών χώρων», στο ξενοδοχείο Holiday Inn, επί της οδού Μοναστηρίου 8, 54629 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 09:30.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ημερίδας στις 13:00 στο "foyer" του ξενοδοχείου.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τέσσερις (-4-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, με την αποστολή του καταθετηρίου των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε, όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

 
Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                              Γενική Γραμματέας

30/11/2019

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 3

Ειδικά Θέματα Εκτιμήσεων (Golf Course valuation - Εκτίμηση Μαρίνας - Αγοραία Αξία Εγκαταστάσεων Πτηνοτροφικών Θαλάμων - Εκτίμηση Νοσοκομείων - Εντατική Καλλιέργεια: Παράμετροι που επηρεάζουν την αξία & εκτιμητική διαδικασία)

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Ειδικά Θέματα Εκτιμήσεων (Golf Course valuation - Εκτίμηση Μαρίνας - Αγοραία Αξία Εγκαταστάσεων Πτηνοτροφικών Θαλάμων - Εκτίμηση Νοσοκομείων - Εντατική Καλλιέργεια: Παράμετροι που επηρεάζουν την αξία & εκτιμητική διαδικασία)" στις 30 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, στο Ξενοδοχείο "NEW HOTEL" (Φιλελλήνων 16) στην Αθήνα.

 
Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες C.P.D.


Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 
Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη


      Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

28/11/2019

Αθήνα

ULI Greece & Cyprus

 2

Emerging Trends in Real Estate Europe 2020

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, το ULI Greece & Cyprus διοργανώνει στις 28 Νοεμβρίου 2019 την εκδήλωση «Emerging Trends in Real Estate Europe 2020» στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt" στην Αθήνα.

Η ημερίδα προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα, καθώς και όλες τις πληροφορίες για το κόστος και τον τρόπο εγγραφής _ για τα μέλη του Σ.ΕΚ.Ε. δίνεται 25% έκπτωση.

 
Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη


      Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

23/11/2019

Λάρισα

Σ.ΕΚ.Ε.

 6

Χωροταξική, αστική και βιομηχανική ανάπτυξη στην υπηρεσία των εκτιμητών – Εκτιμητικές οδηγίες και μελλοντική διαχείριση ακινήτων

 αρχειο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Χωροταξική, αστική και βιομηχανική ανάπτυξη στην υπηρεσία των εκτιμητών – Εκτιμητικές οδηγίες και μελλοντική διαχείριση ακινήτων», στο ξενοδοχείο Imperial, επί της οδού Φαρσάλων 182, 41335 στη Λάρισα και ώρα 09:30.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με έξι (-6-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, με την αποστολή του καταθετηρίου των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.


Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

          Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

 

05/11/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

 4

Η έκδοση των Ελληνικών Εκτιμητικών Οδηγιών, ως παράγοντας εναρμόνισης των Ευρωπαϊκών Εκτιμητικών Προτύπων με τα Ελληνικά δεδομένα

 αρχειο Περισσότερα
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Η έκδοση των Ελληνικών Εκτιμητικών Οδηγιών, ως παράγοντας εναρμόνισης των Ευρωπαϊκών Εκτιμητικών Προτύπων με τα Ελληνικά δεδομένα», στο ξενοδοχείο Αμαλία, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας 10, 10557 στην Αθήνα και ώρα 17:00 με 21:00.

Η έκδοση των Ελληνικών Εκτιμητικών Οδηγιών αποτελεί την πρώτη έκδοση και πραγματοποιείται από τον Σ.ΕΚ.Ε.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τέσσερις (-4-) ώρες CPD, κοστίζει 20 ευρώ και απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη του Συλλόγου. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, αποστέλλοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Λογαριασμοί Σ.ΕΚ.Ε.:

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας

 

24/09/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

 3

Ασφάλιση της Επαγγελματικής Ευθύνης των Εκτιμητών

Περισσότερα
Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο «Ασφάλιση της Επαγγελματικής Ευθύνης των Εκτιμητών» από την PrimeInsuranceγια τα μέλη του Συλλόγου,στην Αίγλη Ζαππείου, Ζάππειο Κήπος, 10557 στην Αθήνα και ώρα 17:00 – 20:10.

 

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες CPD και θα διατεθούν δωρεάν βεβαιώσεις με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

        Για το Ν. Αττικής τη βεβαίωση θα παραλάβουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη, τα οποία θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και θα έχουν δηλώσει έγκαιρα την παρουσία τους στη γραμματεία του Συλλόγου.

 

        Για τα υπόλοιπα μέλη εκτός   Ν. Αττικής τη βεβαίωση θα παραλάβουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη, τα οποία θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μέσω ζωντανής μετάδοσης (livestreaming _ ο σύνδεσμος θα διατεθεί το συντομότερο στους εγγεγραμμένους) με το ονοματεπώνυμό τους και θα έχουν δηλώσει έγκαιρα τη συμμετοχή τους στη γραμματεία του Συλλόγου.

        

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και αυτή την  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Στην περίπτωση που έχετε οφειλές προς το Σύλλογο, παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφλησή τους στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε.: 

Alpha Bank 101-00-2002-228579
IBAN: GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Τράπεζα 080/006966-36

IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Πρόγραμμα:

17.15-18.00 : Προσέλευση - Καφές

18.00-18.20 : Έναρξη - Καλωσόρισμα, Καλαντώνη Θεονύμφη, Σύμβουλος Προγράμματος

18.20-18.40 :  Μήτρος Μάριος, Γενικός Διευθυντής Prime Insurance                        

18.40- 18.50 : Βασιλείου Αλέξανδρος, REV, Πολιτικός Μηχανικός, Οικονομολόγος, Εθνική Τράπεζα, Πρόεδρος Σ.ΕΚ.Ε. 

18.50- 19.20 : Βενάρδος Μάριος, Προϊστάμενος Ανάληψης κινδύνων Prime Insurance                      

19.20-19.50: Βασιλείου Αλέξανδρος, REV, Πολιτικός Μηχανικός, Οικονομολόγος, Εθνική Τράπεζα, Πρόεδρος Σ.ΕΚ.Ε. _ «H αξία της ακίνητης περιουσίας μου είναι μικρότερη από την ασφαλιζόμενη αξία; Ο ρόλος του εκτιμητή σε περιπτώσεις ασφαλισμένων ζημιών.»

19.50-20:10:  Απαντήσεις σε ερωτήσεις (και μέσω Livestreaming).

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας

 

29-30/06/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

 20

Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV, VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY)

αρχείο Περισσότερα
Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει δύο (2) σεμινάρια  Εκτιμητικής.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV, VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

-    Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557

-    Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8, Τ.Κ. 54629

 

Β.  Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557


  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 •     Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
 •    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100 ευρώ) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου

 

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

 

 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και να αναφέρουν σε ποιο σεμινάριο θα συμμετάσχουν.

 

Συνημμένα θα βρείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας

 

 

Συνημμένα τα προγράμματα:

 

adobeΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY adobeΑΘΗΝΑ - VALUER IN MACHINERY, PLANT, EQUIPMENT

adobe ΑΘΗΝΑ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY

 


 

29-30/06/2019

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε.

 20

Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV, VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY)

 αρχείο Περισσότερα
Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει δύο (2) σεμινάρια  Εκτιμητικής.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV, VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

-    Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557

-    Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8, Τ.Κ. 54629

 

Β.  Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557


  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 •     Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
 •    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100 ευρώ) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου

 

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

 

 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και να αναφέρουν σε ποιο σεμινάριο θα συμμετάσχουν.

 

Συνημμένα θα βρείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας

 

 

Συνημμένα τα προγράμματα:

 

adobeΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY adobeΑΘΗΝΑ - VALUER IN MACHINERY, PLANT, EQUIPMENT

adobe ΑΘΗΝΑ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY

 

 

 

29-30/06/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε

 20

Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT)

 αρχείο Περισσότερα
Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει δύο (2) σεμινάρια  Εκτιμητικής.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV, VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

-    Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557

-    Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8, Τ.Κ. 54629

 

Β.  Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων (VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT):

     Ημερομηνία: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Τ.Κ. 10557


  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 •     Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
 •    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100 ευρώ) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου

 

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

 

 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και να αναφέρουν σε ποιο σεμινάριο θα συμμετάσχουν.

 

Συνημμένα θα βρείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας

 

 

Συνημμένα τα προγράμματα:

 

adobeΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY adobeΑΘΗΝΑ - VALUER IN MACHINERY, PLANT, EQUIPMENT

adobe ΑΘΗΝΑ - VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY

 


 

08/06/2019

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 4

Εκτιμήσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού & Η/Μ Εγκαταστάσεων με την Μέθοδο Κόστους - Ο Ρόλος του Συντελεστή Κατάστασης στην Αγοραία Αξία - Οι Παραδοχές που λαμβάνονται, Εκτιμήσεις Ενεχύρων (Αποθέματα - Μηχανήματα - Εξοπλισμός) - Η Σημασία Ποιότητας & Υποστήριξης για Επιτυχημένες Φ/Β Επενδύσεις

αρχείο Περισσότερα

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Εκτιμήσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού & Η/Μ Εγκαταστάσεων με την Μέθοδο Κόστους - Ο Ρόλος του Συντελεστή Κατάστασης στην Αγοραία Αξία - Οι Παραδοχές που λαμβάνονται, Εκτιμήσεις Ενεχύρων (Αποθέματα - Μηχανήματα - Εξοπλισμός) - Η Σημασία Ποιότητας & Υποστήριξης για Επιτυχημένες Φ/Β Επενδύσεις" στις 8 Ιουνίου 2019, ημέρα Σάββατο, στο Ξενοδοχείο Αμαλία" (Αμαλίας 10) στην Αθήνα.

Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με τέσσερις (-4-) ώρες C.P.D.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

 

 

13/04/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

 5

Εκτιμήσεις και συναφή θέματα που αφορούν ειδικά ακίνητα και ΗΜ εγκαταστάσεις

αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Εκτιμήσεις και συναφή θέματα που αφορούν ειδικά ακίνητα και ΗΜ εγκαταστάσεις», στο ξενοδοχείο Αμαλία, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας 10, 10557 στην Αθήνα και ώρα 09:30.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στέλνοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό.

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

 

 

1-2/04/2019

Αθήνα

RE+D

 2

14ο RE+D Business Forum

αρχείο Περισσότερα

Το περιοδικό RE+D (Real Estate & Development), διοργανώνει Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Χίλτον, Αίθουσα Εσπερίδες το 14ο RE+D Business Forum µε θέμα:

 

 ΜΑΚΕ REAL ESTATE GREAT AGAIN

 

 

 Tη φετινή διοργάνωση έχουμε την τιμή να θέσει υπό την αιγίδα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Εισηγμένων Εταιρειών Real Estate EPRA και EBRD.


Key NOTES

 • Mr. Ajay Rawal, EY Partner Global & EMEA Banking Restructuring Leader, and
 • Mr. Vlaho Kojacovic, Director EBRD Property and Tourism,
 • Mr. Theodore Mitrakos, Deputy Governor of Bank of Greece,
 • Mrs Tina Paillet, Head of RICS.

 

Μπορείτε να ενημερώνεσθε για το 14ο RED BUSINESS FORUM από τη σελίδα του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://ered.gr/el/redforum/14o_RED_BUSINESS_FORUM_6o_RED_MEETING_POINT____/#.XH0oHFMzZE4


Υπενθυμίζουμε οτι:

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συνδρομητές του περιοδικού RE+D .

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για μέλη τoυ ΣΕΚΕ 40 ΕΥΡΩ.

Σε περίπτωση που η χρέωση γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 4 άτοκες δόσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβετε κάρτα εισόδου.

Είσοδος εγγραφής στο συνέδριο στο http://www.ered.gr/conference/Regform.html

Η παραπάνω εκδήλωση προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.Αλέξανδρος Η. Βασιλείου        Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

         Πρόεδρος                     Γενική Γραμματέας

 

 

22/03/2019

Αθήνα

Eurobank Property Services (EPS)

 2

27ο ERES Industry Seminar

Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Η Eurobank Property Services (EPS) σε συνεργασία με το European Real Estate Society (ERΕS) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει το “ 27ο ERES Industry Seminar” στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου 2019.

·    Η Ιστοσελίδα της διοργάνωσης με το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.eres.org/index.php/events/industry-seminars

·    Η εκδήλωση παρέχεται δωρεάν και δικαίωμα παρακολούθησης θα έχουν τα πρώτα 30 μέλη του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.) που θα δηλώσουν συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

·    Ο δηλώσεις συμμετοχής για τα μέλη του ΕΛ.Ι.Ε. θα πρέπει να γίνουν στην ακόλουθη διεύθυνση: https://eres-indsem-2019.com/applications.php?AFF=3

·    Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να απαντήσετε και σε email που θα σας αποσταλεί στις 04.03.2019. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε η συμμετοχή σας θα θεωρηθεί άκυρη και θα δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής σε άλλα μέλη του Συλλόγου.

Η ημερίδα προσμετρά με δύο (-2-) ώρες CPD.

 
Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

          Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

 

21/03/2019

Αθήνα

Prodexpo

 2

2ο Συνέδριο Prodexpo North

Περισσότερα

 

 

prodexpo north logo

 

Οι εγγραφές για το 2ο Συνέδριο Prodexpo North ξεκίνησαν! Εξασφαλίστε τη δωρεάν συμμετοχή σας και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στην Αγορά Ακινήτων της Βόρειας Ελλάδας.

 

Εγγραφείτε εδώ

 

Προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.

 

 

 

Θέματα Συζήτησης

 

 • Θεσσαλονίκη 2019 –Προοπτικές Ανάπτυξης
 • Επενδύσεις σε Τουριστικές Υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα
 • Φορολογία Ακινήτων: Η άποψη των Επενδυτών
 • Τάσεις και Ευκαιρίες στην Αγορά Ακινήτων:  κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, γραφεία, εξοχική κατοικία

 

 

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την ετήσια ενημερωτική συγκέντρωση της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης – ΕΝΙΑΘ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα. Γωγώ Βλάχου | Τηλ.: 210 728 9000 | email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Email Image

Email Image

Email Image

 

 

16/03/2019

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Η Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

αρχείο Περισσότερα
Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Η Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της" στις 16 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο "Αμαλία" (Αμαλίας 10, Σύνταγμα) στην Αθήνα.

Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες C.P.D.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου          Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη
          Πρόεδρος                           Γενική Γραμματέας

 

16/03/2019

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε.

 5

Εμβάθυνση σε εκτιμητικά θέματα ακινήτων και Η/Μ εγκαταστάσεων

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Εμβάθυνση σε εκτιμητικά θέματα ακινήτων και Η/Μ εγκαταστάσεων», στο ξενοδοχείο Holiday Inn, επί της οδού Μοναστηρίου 8, 54629 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 09:00.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στέλνοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το όνομά σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό.

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.


Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

          Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

 

02/03/2019

Θεσσαλονίκη

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδες για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 02 Μαρτίου 2019 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.

·  Η Ημερίδα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο " Capis - Astoria" στο Ηράκλειο.

·  Η Ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Porto Palace" στη Θεσσαλονίκη.

Οι ημερίδες προσμετρούν με πέντε (-5-) ώρες CPD η καθεμιά.Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

          Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

 

02/03/2019

Ηράκλειο

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχείο Περισσότερα

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδες για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 02 Μαρτίου 2019 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.

·  Η Ημερίδα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο " Capsis - Astoria" στο Ηράκλειο.

·  Η Ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Porto Palace" στη Θεσσαλονίκη.

Οι ημερίδες προσμετρούν με πέντε (-5-) ώρες CPD η καθεμιά.Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

          Πρόεδρος                               Γενική Γραμματέας

 

 

25/01/2019

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε

 4

Εργασιακά και Νομικά θέματα που αφορούν τους εκτιμητές στην Ελλάδα

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Εργασιακά και Νομικά θέματα που αφορούν τους εκτιμητές στην Ελλάδα» στο ξενοδοχείο Amalia Athens, επί της οδού Αμαλίας 20, 10557 στην Αθήνα και ώρα 17:00.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ημερίδας στις 20:15 στον ημιώροφο του ξενοδοχείου.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τέσσερις (-4-) ώρες CPD και κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στέλνοντας το καταθετήριο των 20 ευρώ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης, προκειμένου ο Σύλλογος να μην επιβαρυνθεί με τα έξοδα του ξενοδοχείου των μη παρόντων.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό.

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636


Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη
         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

19/01/2019

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 3

Οι επαγγελματικοί κίνδυνοι (risks) του Μηχανικού-Εκτιμητή: Ασφάλιση Νομικής Προστασίας (Legal), Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης (PI), Kυβερνοασφάλιση (CyberInsurance)

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής στο πλαίσιο του Money Show 2019, διοργανώνει στις 19 Ιανουαρίου 2019 Ημερίδα με θέμα «Οι επαγγελματικοί κίνδυνοι (risks) του Μηχανικού-Εκτιμητή: Ασφάλιση Νομικής Προστασίας (Legal), Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης (PI), Kυβερνοασφάλιση (CyberInsurance)» στο ξενοδοχείο "DIVANI CARAVEL", Αίθουσα "ΜΥΚΗΝΑΙ" στην Αθήνα.   

Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες C.P.D.


Το πρόγραμμα επισυνάπτεται.


Η παραπάνω εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε μέλη ΕΛ.Ι.Ε. προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες C.P.D.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου          Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη
          Πρόεδρος                      Γενική Γραμματέας

 

18/01/2019

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε

 4

Νομική Συμβουλευτική Υποστήριξη Εκτιμητών

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Νομική Συμβουλευτική Υποστήριξη Εκτιμητών», στο ξενοδοχείο Holiday Inn, επί της οδού Μοναστηρίου 8, 54629 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17:00.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ημερίδας στις 19:40 στο “foyer” του ξενοδοχείου.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με τέσσερις (-4-) ώρες CPD και κοστίζει 20€. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλλουν το αντίστοιχο κόστος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στέλνοντας το καταθετήριο των 20€ (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας).

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης, προκειμένου ο Σύλλογος να μην επιβαρυνθεί με τα έξοδα του ξενοδοχείου των μη παρόντων.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφληση στους λογαριασμούς του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό.

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
ή
Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη
         Πρόεδρος                                    Γενική Γραμματέας

 

15/12/2018

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 3

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) & Εκτιμήσεις

 αρχείο Περισσότερα

 Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) & Εκτιμήσεις" στις 15 Δεκεμβρίου 2018, Ημέρα Σάββατο, στο "ΙΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" (Λυσίου 11, 105 56 Πλάκα) στην Αθήνα.

 

Το πρόγραμμα της ημερίδας επισυνάπτεται.


Η παραπάνω εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες C.P.D.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.


Αλέξανδρος Η. Βασιλείου          Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη
          Πρόεδρος                      Γενική Γραμματέας

 

1-2/12/2018

Θεσσαλονίκη

 Σ.ΕΚ.Ε.

20

Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων

αρχείο Περισσότερα

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 

Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει δύο (2) σεμινάρια  Εκτιμητικής.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων:

     Ημερομηνία: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437

  

Β.  Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων :

     Ημερομηνία: Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι, Τ.Κ.  54628

 

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες ContinuousProfessionalDevelopment (C.P.D.). 
 • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100 ευρώ) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και να αναφέρουν σε ποιο από τα δύο σεμινάρια θα συμμετάσχουν.

Συνημμένα θα βρείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου          Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

             Πρόεδρος                            Γενική Γραμματέας

 

12-14/11/2018

Αθήνα

HellasGis

 2

 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο

αρχείο
 

10-11/11/2018

Αθήνα

 Σ.ΕΚ.Ε.

 20

 Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων

αρχείο  Περισσότερα

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 

Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει δύο (2) σεμινάρια  Εκτιμητικής.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων:

     Ημερομηνία: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437

  

Β.  Διήμερο Σεμινάριο Εκτιμητικής Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων :

     Ημερομηνία: Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

     Διάρκεια:  20 ώρες

     Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι, Τ.Κ.  54628

 

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες ContinuousProfessionalDevelopment (C.P.D.). 
 • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100 ευρώ) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου

Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και να αναφέρουν σε ποιο από τα δύο σεμινάρια θα συμμετάσχουν.

Συνημμένα θα βρείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου          Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

             Πρόεδρος                            Γενική Γραμματέας

 

1-2/11/2018

Αθήνα

Prodexpo

 2

 

Περισσότερα

Web Banner Prodexpo 700x100px


Δείτε το Aναλυτικό Πρόγραμμα εδώ

 

Κάντε την Εγγραφή σας σήμερα εδώ

 

19/10/2018

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε. - TEGoVA

 5

The Valuer's Added - value Services in Challenging Real Estate Markets

 αρχείο Περισσότερα

Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της φθινοπωρινής Γενικής Συνέλευσης της TEGoVA στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα, σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στην ημερίδα που διοργανώνει από κοινού με την TEGoVA με τίτλο "The Valuer's Added - value Services in Challenging Real Estate Markets".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71.

Ελαφρύ γεύμα ώρα 13:00 - Εγγραφές ώρα 14:00.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    Το Συνέδριο απευθύνεται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα σαράντα ευρώ (40?) - Κατάθεση σε λογαριασμό του Συλλόγου:

 • Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

ή

 • Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/006966-36 / IBAN: GR83 0110 0800 0000 0800 0696 636

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

Συνημμένα το αναλυτικό πρόγραμμα.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου     Καλλιόπη Ν. Δερμάτη
         Πρόεδρος                 Γενική Γραμματέας

4-8/9/2018

Αθήνα

Reland

 10

Real Estate And Land Planning

Περισσότερα

 Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές και συνεργάτες στη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου RELAND 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο από 4 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Για το συγκεκριμένο συνέδριο εργάζονται  πλήθος πανεπιστημίων της Ελλάδας και της αλλοδαπής καθώς και σημαντικοί επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς του χώρου.

Ήδη πάνω από 120 εργασίες έχουν γίνει δεκτές για παρουσίαση στο συνέδριο ενώ τουλάχιστον 250 σύνεδροι έχουν γραφτεί από 45 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο έχοντας ειδικές τιμές στο κόστος συμμετοχής τους, και συγκεκριμένα έκπτωση 50%. Συγχρόνως, υπάρχουν και ειδικές τιμές για το κόστος του ξενοδοχείου και των άλλων δραστηριοτήτων που οργανώνονται για τις ημέρες του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, από την σελίδα του συνεδρίου http://reland.web.auth.gr μπορεί να γίνει η εγγραφή και η πληρωμή για τη συμμετοχή στη δράση αυτή.

Στην καρτέλα participation πραγματοποιείται η εγγραφή και στην καρτέλα payment η πληρωμή για το συνέδριο (η επιλογή με έκπτωση 50%).

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με την συμμετοχή σας στο συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου συνεδρίου θα προσμετρήσει  με 10 C.P.D.

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου   Αλέξανδρος Η. Βασιλείου
      Πρόεδρος                    Γενικός Γραμματέας

26/5/2018

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε. - HellasGIs

 5

Η Χωρική Διάσταση στην Εκτίμηση και Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) διοργανώνουν στις 26 Μαΐου 2018 Ημερίδα με θέμα «Η ΧΩΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» στο ξενοδοχείο "Αμαλία" στην Αθήνα.


Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες C.P.D.

Με πολλούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Χ. Δ. Φωτοπούλου       Α. Η. Βασιλείου

       Πρόεδρος          Γενικός Γραμματέας

14-15/5/2018

Αθήνα

RE+D

 2

Re-igniting Growth

 αρχείο Περισσότερα

Το περιοδικό RE+D (Real Estate & Development), διοργανώνει τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο Ξενοδοχείο Χιλτον στην αίθουσα ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, το 13ο RE+D Business Forum µε θέμα:

Re-igniting Growth

Υπενθυμίζουμε οτι:

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συνδρομητές του περιοδικού RE+D – www.ered.gr.
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για μέλη τoυ ΣΕΚΕ €40.

Σε περίπτωση που η χρέωση γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 4 άτοκες δόσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβετε κάρτα εισόδου.

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.ered.gr/conference/Regform.html

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Η παραπάνω εκδήλωση προσμετρά με δύο (-2-) ώρες C.P.D.

17/3/2018

Αθήνα

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Η Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής διοργανώνει στις 17 Μαρτίου 2018 Ημερίδα με θέμα «Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της» στο ξενοδοχείο "Αμαλία" στην Αθήνα.

Η παραπάνω ημερίδα απευθύνεται μόνο σε Μέλη ΕΛ.Ι.Ε. και προσμετρά με πέντε (-5-) ώρες C.P.D.

Με πολλούς χαιρετισμούς


                                   Για το Δ.Σ. / ΕΛ.Ι.Ε.

                Ο Πρόεδρος                                  H Γεν. Γραμματέας

    Θεόδωρος Κωνσταντακόπουλος                   Πατρίτσια Δρακούλη

10/3/2018

Ηράκλειο

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Η Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής διοργανώνει Ημερίδες για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 10 Μαρτίου 2018 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.

 

 

 • Η Ημερίδα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο " Capis - Astoria" στο Ηράκλειο.
 • Η Ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Porto Palace" στη Θεσσαλονίκη.

Τα προγράμματα των ημερίδων επισυνάπτονται.

Με πολλούς χαιρετισμούς

                                   Για το Δ.Σ. / ΕΛ.Ι.Ε.

                Ο Πρόεδρος                                  H Γεν. Γραμματέας

    Θεόδωρος Κωνσταντακόπουλος                   Πατρίτσια Δρακούλη

10/3/2018

Θεσσαλονίκη

ΕΛ.Ι.Ε.

 5

Η Κτηματαγορά και οι Προοπτικές της

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής διοργανώνει Ημερίδες για την "Κτηματαγορά και τις Προοπτικές της" στις 10 Μαρτίου 2018 στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.

 • Η Ημερίδα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο " Capis - Astoria" στο Ηράκλειο.
 • Η Ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Porto Palace" στη Θεσσαλονίκη.

Τα προγράμματα των ημερίδων επισυνάπτονται.

Με πολλούς χαιρετισμούς

                                   Για το Δ.Σ. / ΕΛ.Ι.Ε.

                Ο Πρόεδρος                                  H Γεν. Γραμματέας

    Θεόδωρος Κωνσταντακόπουλος                   Πατρίτσια Δρακούλη

24/2/2018

Χανιά

Σ.ΕΚ.Ε.

 6

Εμβάθυνση σε Εκτιμητικά Θέματα

 αρχείο Περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Εμβάθυνση σε Εκτιμητικά Θέματα», στο κτήριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων, επί της οδού Νεάρχου 23, 73134 στα Χανιά και ώρα 10:00 – 16:00.


Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στις 14:00.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με έξι (-6-) ώρες CPD. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί δωρεάν σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018.

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Στην περίπτωση που έχετε οφειλές προς το Σύλλογο, παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφλησή τους στο λογαριασμό του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό της συνδρομής.

 
Alpha Bank 101-00-2002-228579
IBAN: GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου           Αλέξανδρος Η. Βασιλείου

        Πρόεδρος                           Γενικός Γραμματέας

3/2/2018

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε.

 6

Διαχείριση Δανειακών Χαρτοφυλακίων – Χωρική Ανάλυση και Εκτιμήσεις – Ειδικά Θέματα Εκτιμητικής

 αρχείο Περισσότερα
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Συλλόγου με θέμα «Διαχείριση Δανειακών Χαρτοφυλακίων – Χωρική Ανάλυση και Εκτιμήσεις – Ειδικά Θέματα Εκτιμητικής», στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 65, 54628 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 09:00 – 15:00.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στις 12:45 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η παραπάνω ημερίδα προσμετρά με έξι (-6-) ώρες CPD. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί δωρεάν σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη Γραμματεία του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.

Σημείωση: Όλα τα μέλη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διευκρινίζουν εάν θα παρευρεθούν ή επιθυμούν να λάβουν το βιντεοσκοπημένο υλικό και τη βεβαίωση παρακολούθησης, προκειμένου ο Σύλλογος να μην επιβαρυνθεί με τα έξοδα του ξενοδοχείου των μη παρόντων.

Στην περίπτωση που έχετε οφειλές προς το Σύλλογο, παρακαλούμε όπως προβείτε στην εξόφλησή τους στο λογαριασμό του Σ.ΕΚ.Ε., καθώς δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά στους χώρους των εκδηλώσεων.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά τα έξοδα συναλλαγής να μην επιβαρύνουν το Σύλλογο, διότι δε θα εκδίδεται παραστατικό στην περίπτωση που ο Σύλλογος δεν παραλαμβάνει το ακριβές ποσό της συνδρομής.

Alpha Bank 101-00-2002-228579

IBAN: GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου           Αλέξανδρος Η. Βασιλείου

        Πρόεδρος                           Γενικός Γραμματέας

 

adobe Πατήστε εδώ για να δείτε τo πρόγραμμα

27-28/1/2018

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

20 ώρες

Valuer in Machinery, Plant and Equipment

 αρχείο Περισσότερα
Αγαπητά Μέλη,
o Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει τρία (3) σεμινάρια προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Εκτιμητική.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι, Τ.Κ.  54628

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.


Β.  Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437
 

Γ.   Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια:  20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    Τα Σεμινάρια για τα σχήματα Valuer in Real Estate Property και REV - Expert Valuer in Real Estate Property θα είναι κοινά.
    Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100€) - Κατάθεση στην Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και να αναφέρουν σε ποιο από τα τρία σεμινάρια θα συμμετάσχουν.

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου        Αλέξανδρος Η. Βασιλείου

Πρόεδρος                                  Γενικός Γραμματέας
 
Συνημμένα τα προγράμματα:

27-28/1/2018

Αθήνα

Σ.ΕΚ.Ε.

20 ώρες

Valuer in Real Estate Property

αρχείο 1

αρχείο 2

Περισσότερα
Αγαπητά Μέλη,
o Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει τρία (3) σεμινάρια προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Εκτιμητική.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι, Τ.Κ.  54628

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.


Β.  Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437
 

Γ.   Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια:  20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    Τα Σεμινάρια για τα σχήματα Valuer in Real Estate Property και REV - Expert Valuer in Real Estate Property θα είναι κοινά.
    Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100€) - Κατάθεση στην Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και να αναφέρουν σε ποιο από τα τρία σεμινάρια θα συμμετάσχουν.


Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου        Αλέξανδρος Η. Βασιλείου

Πρόεδρος                                  Γενικός Γραμματέας

20-21/1/2018

Θεσσαλονίκη

Σ.ΕΚ.Ε.

20 ώρες

Valuer in Real Estate Property

αρχείο Περισσότερα
Αγαπητά Μέλη,
o Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει τρία (3) σεμινάρια προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Εκτιμητική.

Α. Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι, Τ.Κ.  54628

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.


Β.  Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     EXPERT VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY – REV
     VALUER IN REAL ESTATE PROPERTY
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια: 20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437
 

Γ.   Διήμερο Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης:
     VALUER IN MACHINERY, PLANT & EQUIPMENT
     Ημερομηνία: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
     Διάρκεια:  20 ώρες
     Τόπος διεξαγωγής : ΑΘΗΝΑ,  Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437

     Το παραπάνω σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    Τα Σεμινάρια για τα σχήματα Valuer in Real Estate Property και REV - Expert Valuer in Real Estate Property θα είναι κοινά.
    Τα Σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε Μέλη του Συλλόγου & προσμετρούν με είκοσι (-20-) ώρες Continuous Professional Development (C.P.D.).
    Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα εκατό ευρώ (100€) - Κατάθεση στην Alpha Bank. Αρ. Λογαριασμού: 101-00-2002-228579 / IBAN:GR 460 140 101 010 100 200 222 85 79.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένο το αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και να αναφέρουν σε ποιο από τα τρία σεμινάρια θα συμμετάσχουν.

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Χριστίνα Δ. Φωτοπούλου        Αλέξανδρος Η. Βασιλείου

Πρόεδρος                                  Γενικός Γραμματέας 

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2017

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2016

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2015

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2014

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2013

Δείτε τις Εκδηλώσεις για το 2012